ISTDP Magyarország

 

Rólunk

Az istdp.hu egy alulról jövő kezdeményezés. Tamás Kata és Stoll Dániel Péter kitalálták, hogy szeretnének többet tudni Davanloo ISTDP-jéről, majd nemzetközi segítséggel elkezdtek megszervezni egy magyar alapképzést. Ennek mentén a jelenleg is bővülő csapat számára kettős cél körvonalazódik.

  • Az egyik, hogy szeretnénk alaposabban elsajátítani ezt a világviszonylatban elterjedt és lendületesen fejlődő rövid dinamikus pszichoterápiás módszert, és ISTDP képzést szervezünk Magyarországra.
  • Másik célunk, hogy ismertebbé tegyük a magyar szakmai közösség számára Habib Davanloo és követőinek a munkáját,  amelyek tovább növelhetik a pszichoterápiás kezelések hatékonyságát.

Várjuk azon egészségügyi végzettséggel rendelkező szakpszichológus, pszichiáter, vagy pszichoterapeuta kollégák jelentkezését, akiket lelkesedéssel tölt el a módszer és szívesen fejlődnének az ISTDP megismerése, megismertetése révén.

ISTDP Hungary team, https://www.freepik.com/photos/union, Union photo created by jcomp - www.freepik.com
cropped-ISTDP-kocka-logo-512.png

ISTDP

01

Szeretnénk, ha az ISTDP hatékony, jól tanítható, bizonyítékokkal alátámasztott és gyorsan terjedő pszichoterápiás módszere megismerhetővé válna Magyarországon is.

Küldetésünk

02

Elérhetővé tesszük a magyar pszichiáterek, szakpszichológusok, pszichoterapeuták számára az ISTDP-t, hogy gyorsabb és hatékonyabb kezeléseket biztosíthassanak.

Víziónk

03

Egy olyan támogató közösséget formálunk, amiben a tagok számára lehetővé válik egy rugalmas, hatékony, egyedi és saját személyiséghez illeszkedő ISTDP elsajátítása.

0 +
Végzett ISTDP hallgató
0 +
Jelenleg futó tréning
0 +
Ország
0 +
Nemzetközi tanár

Tanárok, kiképzők

 

Oktatók

Tanulni vágyó csapatunk az ISTDP nemzetközi közösségéből kapcsolódott olyan tanárokkal, akik segítenek az ISTDP megismerésében és megismertetésében Magyarországon.

A három éves ISTDP alapképzést Glenn Kristoffersson svéd terapeuta vezeti, mellette pedig egynapos kurzusok és folyamatos szupervízió megszervezése mellett döntöttünk a magyar team képzése és a magyar pszichoterápiás közösség ISTDP-be való bevezetése mentén.

Kapcsolódunk?
Az üzenetekre igyekszünk 24 órán belül válaszolni.